Op zoek naar een woning in Dubai? JW Real Estate!JW Real Estate is dé vastgoedpartij in Dubai. Als vastgoedbelegger ontzorgen wij u volledig en regelen we alles, van A tot Z. Onze flexibele totaalservice fungeert als brug tussen Nederland en Dubai. Hierdoor kunnen wij hier met u schakelen, terwijl we tegelijkertijd lokaal vastgoed kunnen monitoren en managen. Bij ons kunt u uniek investeren in een woning in Dubai en kunt u altijd rekenen op een sterke, persoonlijke partner. JW Real Estate is opgericht door Wiebe Vekemans en Jeroen van Dijk. Wiebe kwam erachter dat Dubai, naast het geweldige klimaat en de prachtige architectuur, ook een sterke visie heeft op hoe de stad zou moeten ontwikkelen in de toekomst. In Dubai wordt aangemoedigd om te investeren, ook door buitenlandse investeerders. Ben jij dus op zoek naar een woning te koop in Dubai om te investeren en heb je wat hulp nodig? JW Real Estate helpt! Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de mogelijkheden.
Jeroen makelaar Dubai vastgoed
Wiebe makelaar Dubai vastgoed

JW Realestate Dubai is ook bekend van:

Ondernemerslounge

RTLZ

Populaire Vastgoedprojecten

Bekijk hier de populaire vastsgoedprojecten. Neem dan vrijblijvend contact op voor een specifiek project. 

VIEWZ BY DANUBE

Aston Martin Styles Appartments.

 

BEACH Ilse 

There is no place like home except for the beach.


UNO Premier

More to explore, every day.

 

LAGOONS

There is something about the water.

CREEK Vista

Welcome to Hartland Creek Vista.

SAFA TWO BY DAMAC

De Grisogono Branded Tower.

THE COVE

 
 

Dubai Creek Harbour by Emaar.

ELLINGTON BEACH HOUSE

An Icon on the Palm’s Eastern Crescent

CAVALLI Tower

 

Presenting Cavalli Tower.

Woning te koop in Dubai: JW Real Estate helpt u met uw investering

Investeer in Dubai vastgoed en open de deuren naar uw droomhuis! JW Real Estate begeleidt zowel de beginnende als ervaren investeerders naar ijzersterke aankopen binnen Dubai. Wij hebben exclusieve partnerschappen met de beste projectontwikkelaars, waardoor u als investeerder geniet van exclusieve prijsvoordelen die nergens anders te krijgen zijn. Neem hier eens een kijkje voor ons vastgoed aanbod. Wij begrijpen de unieke behoeften van investeerders en wij hebben een uitgebreid aanbod aan vastgoedprojecten in Dubai!

Met ons uitgebreide netwerk en diepgaande kennis van de vastgoedmarkt in Dubai begeleiden we u van A tot Z. De tijd is nu rijp om te investeren in het bruisende vastgoedlandschap van Dubai! Twijfel niet langer over een woning kopen in Dubai, want nu is het moment en JW Real Estate is er voor u! Neem contact met ons op voor meer informatie en wie weet zien we elkaar snel!

61.241

61.241 vastgoedtransacties in 2021

45,5

45,5 Miljard Dirham was de waarde van alle ontwikkelde projecten in 2021

50

50 jaar geleden werd de stad Dubai gevestigd

“Dubai is dé plek van de wereld om nu te investeren in vastgoed. Zorg dat je die kans niet mist.”

Wiebe Vekemans
Investeer in vastgoed - Dubai

Op zoek naar een woning in Dubai als investering? Wij helpen u!

Dubai is een dynamische en snelgroeiende metropool die bekend staat om zijn zakelijke mogelijkheden en luxe levensstijl. Een woning kopen in Dubai al investering is dus een goed idee! Of u op zoek bent naar appartementen, villa’s, commerciële panden of grondstukken: Dubai heeft voor elk wat wils en JW Real Estate ondersteunt u daarbij! Wij maken gebruik van ons lokale netwerk én een Nederlandse contactpersoon op locatie, zodat u zeker weet dat uw vastgoed in goede handen is en op die manier bent u verzekerd van een passief rendement. Dus woning te koop in Dubai gezocht als investering?

Neem hier een kijkje in ons aanbod, zodat u een goed beeld krijgt van waar wij ons zoal mee bezighouden. Wij bieden altijd een flexibele totaalservice en ontzorgen u volledig. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Onze diensten

Wij verzorgen het gehele aankoopproces en bieden een breed aanbod van vastgoed voor aankoop.

Wij verzorgen de verhuur van vastgoedobjecten.

Wij regelen het beheer en onderhoud van uw vastgoed. 

Wij bieden de mogelijkheid om te investeren in rent to rent appartementen.