Onze Diensten

Aankoop

De aankoop van vastgoed is niet zomaar iets, zeker niet wanneer u in een ander land gaat investeren. JW Real Estate Dubai ontzorgt u tijdens dit hele aankoopproces en verzorgt alles van A tot Z.

Dat begint bij het inventariseren van uw wensen. Waar bent u naar op zoek? Hoeveel wilt u investeren? Samen bekijken we de opties en zoeken we het vastgoedobject dat aansluit bij uw wensen en past bij uw situatie. Nadat we eenmaal een passend object hebben gevonden, gaan wij contact leggen met de verkopende partij. Hierbij streven we er vanzelfsprekend altijd naar om een zo aantrekkelijk mogelijk aanbod aan u te kunnen overleggen. 

Wanneer u het eens bent met het aanbod en de bijbehorende voorwaarden, gaan wij over tot de daadwerkelijke aankoop en afhandeling van de benodigde procedures en papieren. Tijdens dit proces zullen wij u constant informeren, zodat u weet waar u aan toe bent. Is alles afgerond en vastgelegd? Dan mag u zich nieuwe eigenaar noemen van het object.

Wilt u meer weten over hoe JW Real Estate Dubai u van A tot Z kan begeleiden tijdens de
aankoop? Lees hier meer over hoe wij u ondersteunen tijdens het aankoopproces.

Verhuur

Beschikt u al over vastgoed en bent u op zoek naar meer mogelijkheden? Ook dan kan JW Real Estate Dubai  uitkomst bieden. Wij bieden naast aankoop en het beheer en onderhoud namelijk ook de mogelijkheid om het vastgoed van onze klanten te verhuren. Uiteraard nemen wij ook in dit geval al het regelwerk uit handen, zodat u nergens omkijken naar heeft. 

Als u besluit om uw vastgoedobject te verhuren, kunnen we samen bepalen wat de opties zijn. Het grootste onderscheid zit in verhuur voor lange en korte termijn. 

Verhuur voor lange termijn

Bij verhuur voor lange termijn hebben we het over een verhuurperiode van minimaal één jaar. Het voordeel hiervan is dat u weet wat uw huurinkomsten zijn voor het komende jaar, u precies weet wie er in dat jaar uw woning huurt en er geen wisselingen tussendoor plaatsvinden. 

Verhuur voor korte termijn

Verhuur voor korte termijn gaat veelal om periodes van een aantal dagen tot weken tot maanden, vaak aan expats of toeristen. Dat kunnen zakelijke huurders zijn die bijvoorbeeld tijdelijk huren vanwege een zakenreis, of u kiest ervoor om uw woning voor de verhuur aan te bieden voor toeristen op een platform zoals Airbnb. 

Het voordeel van de verhuur voor korte termijn is dat uw huurinkomsten hoger zijn. Tegelijkertijd zullen hierdoor ook de beheerkosten hoger uitvallen. Een ander voordeel is dat u – wanneer uw woning niet aan derden verhuurd is – ook zelf in de woning kunt verblijven gedurende het jaar, bijvoorbeeld voor vakantie of een aantal dagen weg

Beheer & Onderhoud

Als u eenmaal een vastgoedobject in Dubai bezit, kan JW Real Estate ervoor zorgen dat het beheer van de woning volledig voor u geregeld wordt. U heeft er dan zelf geen werk aan. Dat kan zowel wanneer u uw woning ter verhuur aanbiedt, als wanneer u ervoor kiest om dit niet te doen en uitsluitend zelf gebruikmaakt van de woning. In beide gevallen zorgen wij ervoor dat uw woning tiptop in orde blijft, wat ook weer ontzorgd. 

Ook onderhoud wordt geregeld in deze dienst. Onze onderhoudsservice zorgt ervoor dat het object (dagelijks) wordt schoongehouden en de algehele staat goed onderhouden blijft. Zo geniet u of uw huurders altijd van een perfecte ruimte in Dubai.

Rent-to-rent

JW Real Estate Dubai biedt u ook de mogelijkheid om te investeren in een zogenaamd rent-to-rent appartement. Dit zijn appartementen die worden gehuurd en waar vervolgens meerdere ruimtes in worden gemaakt, waar meerdere mensen kunnen verblijven. 

Hierdoor kan er een hogere huur voor het gehuurde appartement gevraagd worden. Dit heeft als voordeel dat u voor een relatief laag bedrag al rendement kunt maken op uw vermogen – investeren in een rent-to-rent appartement kan namelijk al vanaf 10.000 euro.

JW Real Estate Dubai draagt zorg voor een appartement dat gehuurd kan worden. Dit wordt vervolgens aangepast naar meerdere ruimtes. Hiervoor verzorgen wij ook de huurders, de huurcontracten en de betalingen. U hoeft hier verder niets voor te doen. 

Dubai vastgoed appartement