Wie is JW Real Estate?

Wiebe makelaar Dubai vastgoed

Wiebe Vekemans

Partner en uw contact in Nederland

Wiebe Vekemans is 37 jaar en woont in Tilburg. Hij deed onder andere werkervaring op bij een serviceverlenend bedrijf in de bouw- en industriesector, werkte een aantal jaar in de automotive en scheepvaart branche en koos er op een gegeven moment voor om zich te gaan specialiseren in het beleggen in vastgoed. In 2021 heeft Wiebe zijn eerste eigen beleggingsvastgoed aangekocht. Al snel merkte hij dat het door de huidige markt in Nederland steeds lastiger wordt om aan geschikt vastgoed te komen en een mooi rendement te maken.

Door zijn blik te verruimen en buiten de gebaande paden te kijken kwam Wiebe al snel tot de conclusie dat Dubai – naast het geweldige klimaat en prachtige architectuur – ook een sterke visie heeft op hoe de stad zou moeten ontwikkelen naar de toekomst. Hier wordt namelijk aangemoedigd om te investeren, ook door buitenlandse investeerders.

Met het oog op het netwerk van Wiebe en de kansen die Dubai biedt, was de keuze snel gemaakt: samen met Jeroen richtte hij JW Real Estate Dubai op. Het doel: de Nederlandse vastgoedinvesteerder unieke investeringen bieden, waarbij JW Real Estate Dubai klanten volledig ontzorgd en optimale service biedt. 

Jeroen makelaar Dubai vastgoed

Jeroen van Dijk

Partner en uw contact in Dubai

Jeroen van Dijk is 48 jaar en woont in Dubai. Jeroen deed veel werkervaring op bij diverse organisaties die zich toespitsten op het bieden van duurzame oplossingen. Dit waren veelal turn-key ‘Build Own Transfer’ (ook wel BOT/BOOT) projecten op leasebasis in de waterbehandelingsindustrie. Jeroen nam hier voornamelijk de contractuele kant op zich.
 
Daarnaast heeft Jeroen inmiddels ook al ruim 20 jaar ervaring in het Golf-gebied, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten en met name de stad Dubai. Dat maakt dat Jeroen zeer goed bekend is met de infrastructuur hier, lokale wet- en regelgeving en procedures. Gecombineerd met zijn juridische achtergrond en netwerk met onder andere vastgoedontwikkelaars in Dubai, is dit een uitmuntend uitgangspunt voor Nederlandse investeerders. Hierdoor weet Jeroen als compagnon van JW Real Estate Dubai als geen ander het juiste vastgoed aan te kopen en dit proces integraal te begeleiden tot aan de uiteindelijke overdracht. 

Even voorstellen

"Dubai is een vastgoedparel gelegen aan de Arabische golf"