Op zoek naar een appartement in Dubai? JW Real Estate!

Dubai is dé plek van de wereld om nu te investeren in vastgoed! Van ongekende luxe voor de jetset van de wereld tot zakelijke- en investeringsmogelijkheden: Dubai heeft veel te bieden. Ook toeristen weten Dubai goed te vinden en bovendien is het een belangrijk economisch en fysiek knooppunt tussen Europa, Azië en Afrika. JW Real Estate begeleidt zowel beginnende als ervaren investeerders naar ijzersterke aankopen binnen Dubai.

Als u een appartement wilt kopen in Dubai als investering, bent u bij ons dus aan het juiste adres! JW Real Estate is opgericht door Jeroen van Dijk en Wiebe Vekemans en onze visie is u als investeerder te ondersteunen bij het aankopen, verkopen en verhuren van vastgoed in Dubai. Wij bieden een totaalservice en ontzorgen u compleet. Bent u benieuwd naar vastgoed met exclusieve prijsvoordelen? Neem contact met ons op en ontvang meer informatie!

 
Jeroen makelaar Dubai vastgoed
Wiebe makelaar Dubai vastgoed

JW Realestate Dubai is ook bekend van:

Ondernemerslounge

RTLZ

Populaire Vastgoedprojecten

Bekijk hier de populaire vastsgoedprojecten. Neem dan vrijblijvend contact op voor een specifiek project. 

VIEWZ BY DANUBE

Aston Martin Styles Appartments.

 

BEACH Ilse 

There is no place like home except for the beach.


UNO Premier

More to explore, every day.

 

LAGOONS

There is something about the water.

CREEK Vista

Welcome to Hartland Creek Vista.

SAFA TWO BY DAMAC

De Grisogono Branded Tower.

THE COVE

 
 

Dubai Creek Harbour by Emaar.

ELLINGTON BEACH HOUSE

An Icon on the Palm’s Eastern Crescent

CAVALLI Tower

 

Presenting Cavalli Tower.

Wilt u een appartement kopen in Dubai?

Dubai heeft naast een geweldig klimaat en prachtige architectuur ook een sterke visie op hoe de stad zou moeten ontwikkelen naar de toekomst. Er wordt aangemoedigd om te investeren, ook door buitenlandse investeerders. Het doel van JW Real Estate is de Nederlandse vastgoedinvesteerder unieke investeringen bieden, waarbij we klanten volledig ontzorgen en optimale service bieden. Door de aanwezigheid van Jeroen van Dijk in Dubai als partner en contact kunt u optimaal begeleid worden wanneer u zoekt naar een appartement te koop in Dubai.

Hij weet als geen ander wat er speelt op het gebied van investeringen en is bekend met de lokale wet- en regelgeving en procedures. JW Real Estate biedt u een unieke kans om te investeren in het bloeiende vastgoedlandschap van de wereldberoemde stad Dubai en te profiteren van een hoog renedement op uw investering. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan gerust contact met ons op!

61.241

61.241 vastgoedtransacties in 2021

45,5

45,5 Miljard Dirham was de waarde van alle ontwikkelde projecten in 2021

50

50 jaar geleden werd de stad Dubai gevestigd

“Dubai is dé plek van de wereld om nu te investeren in vastgoed. Zorg dat je die kans niet mist.”

Wiebe Vekemans
Investeer in vastgoed - Dubai

Appartement te koop Dubai: JW Real Estate helpt investeerders

Als u een appartement wilt kopen in Dubai als investering, bent u bij JW Real Estate aan het juiste adres. Dubai is een vastgoedparel gelegen aan de Arabische golf en een perfecte optie om te investeren. JW Real Estate begeleidt u bij elke stap. Het rendement van een investering is afhankelijk van verschillende factoren, waarover we u graag vooraf adviseren. Ook na aankoop houden we een vinger aan de pols. Ons lokale netwerk in Dubai en onze contactpersoon op locatie zorgen ervoor dat u zeker weet dat uw vastgoed in goede handen is en hierdoor bent u verzekerd van een passief rendement.

Bent u benieuwd naar enkele voorbeelden van investeringsmogelijkheden in het bruisende Dubai? U kunt hier een kijkje nemen bij ons vastgoed aanbod. Onze deskundige makelaars helpen u bij het vinden van de perfecte investeringsmogelijkheid die aansluit bij uw specifieke wensen en financiële doelstellingen. Investeer vandaag nog in Dubai en geniet van de voordelen van een hoog rendement op uw appartement in Dubai! Neem contact met ons op voor meer informatie en wie weet spreken we elkaar snel!

Onze diensten

Wij verzorgen het gehele aankoopproces en bieden een breed aanbod van vastgoed voor aankoop.

Wij verzorgen de verhuur van vastgoedobjecten.

Wij regelen het beheer en onderhoud van uw vastgoed. 

Wij bieden de mogelijkheid om te investeren in rent to rent appartementen.