Waarom investeren in Dubai?

Vermogen waarborden en hoge rendementen halen? Denk dan eens aan Dubai

Wil je investeren in vastgoed? Dubai is de plek voor je investering voor een hoog rendement en om je vermogen te waarborgen.

1

Hoge rendementen voor investeringen

Dubai is een van de snelst groeiende steden ter wereld en is een aantrekkelijke bestemming voor investeerders in onroerend goed. De stad heeft een sterke economie, een groeiende bevolking en een gunstig investeringsklimaat.

Dubai heeft een aantal sterke punten die het aantrekkelijk maken voor investeerders in onroerend goed:

Een sterke economie: Dubai heeft een sterke economie met een hoog BNP per hoofd van de bevolking. De stad is een belangrijk handels- en transportcentrum en is een toonaangevende bestemming voor toerisme en zaken.

Een groeiende bevolking: De bevolking van Dubai groeit met ongeveer 3% per jaar. Deze groei wordt aangedreven door immigratie en een hoog geboortecijfer.

Een gunstig investeringsklimaat: Dubai biedt een gunstig investeringsklimaat met geen belastingen op onroerend goed. De stad heeft ook een sterke regelgeving en een gericht beleid om buitenlandse investeerders aan te trekken.

Er zijn verschillende manieren om in Dubai te investeren in onroerend goed. Investeerders kunnen een appartement, huis, kantoor of winkelruimte kopen. Ze kunnen ook investeren in vastgoedfondsen of REIT’s die in Dubai onroerend goed bezitten. JW Real Estate kan jou, daarbij helpen. Wij zeggen dan: Investeren in vastgoed? Dubai!

2

Top locatie voor bedrijven

De geografische ligging van Dubai biedt een aantal voordelen voor bedrijven:

 • Een korte reistijd: Dubai ligt binnen zeven uur vliegen van alle belangrijke wereldsteden. Dit maakt het een ideale locatie voor bedrijven die internationaal willen opereren.
 • Een groot potentieel markt: Dubai is een stad met een groeiende bevolking en een toenemende welvaart. Dit biedt bedrijven een groot potentieel markt.
 • Een gunstig investeringsklimaat: Dubai biedt een gunstig investeringsklimaat met weinig regelgeving en belastingen.

 

Dubai is een stad met een unieke geografische ligging die een aantal voordelen biedt voor bedrijven. De stad heeft een korte reistijd, een groot potentieel markt, een gunstig investeringsklimaat en een warm en zonnig klimaat. Daarnaast is Dubai een geografisch stabiele stad. Wij van JW Real Estate lichten je graag verder toe over welk unieke punten van elk specifieke locaties. Neem direct contact op. Als je wilt investeren? Investeer dan in Dubai.

3

Gemakkelijke plek om een bedrijf te starten

Dubai is een populaire bestemming voor ondernemers van over de hele wereld. De stad biedt een aantal voordelen voor het starten van een bedrijf, waaronder:

 • Een gunstig investeringsklimaat: Dubai heeft een belastingvrij ondernemingsklimaat en weinig regelgeving.
 • Een sterke economie: Dubai heeft een sterke economie met een groeiende bevolking en een toenemende welvaart.
 • Een centrale locatie: Dubai ligt op het kruispunt van Europa, Azië en Afrika, waardoor het een ideale locatie is voor bedrijven die internationaal willen opereren.
 • Een eenvoudige bedrijfsregistratie: De gemiddelde tijd die nodig is om een bedrijf in Dubai te registreren is slechts acht dagen.
 

De index van het consumentenvertrouwen in Dubai is hoger dan in steden als New York, Londen, Bangkok, Parijs, Tokio en Milaan. Dit betekent dat er een grote vraag is naar goederen en diensten in Dubai.

Dubai is een ideale plek voor ondernemers die op zoek zijn naar een gunstig investeringsklimaat, een sterke economie en een centrale locatie. Wil je gaan werken in Dubai? En ben je op zoek naar een huisvesting? Wij kunnen je helpen. 

4

Aantrekkelijke huurmarkt voor investering

Ook is het een populaire bestemming voor investeerders in onroerend goed. De stad biedt een aantal voordelen voor investeerders in huurwoningen, waaronder:

 • Hoge huurrendementen: De huurmarkt in Dubai is zeer volatiel, maar de gemiddelde huurrendementen zijn hoog, tot 10%.
 • Een groeiende bevolking: Dubai heeft een groeiende bevolking, wat de vraag naar huurwoningen doet toenemen.
 • Een gunstig investeringsklimaat: Dubai biedt een gunstig investeringsklimaat met weinig regelgeving en belastingen.

De huurmarkt in Dubai is anders dan op andere plaatsen in de wereld. In Dubai wordt de huur jaarlijks vooraf betaald. Dit betekent dat investeerders een groot bedrag in één keer moeten betalen, maar dat ze ook een hoger rendement kunnen verwachten.

Dubai is een aantrekkelijke bestemming voor investeerders in huurwoningen. De stad biedt hoge huurrendementen, een groeiende bevolking en een gunstig investeringsklimaat. Op zoek naar een huurwoning voor verhuur? Laat het ons weten.

5

Wereldklasse infrastructuur Dubai

Absoluut een wereldklasse infrastructuur. De stad is ontworpen als een slimme en duurzame stad, en heeft een aantal voordelen voor inwoners en bezoekers, waaronder:

 • Een wereldwijd toonaangevende luchtvaartinfrastructuur: Dubai International Airport (DXB) is de op twee na drukste luchthaven ter wereld.
 • Een sterk ontwikkelde infrastructuur voor vervoer over land: Dubai heeft een uitgebreid netwerk van wegen, metrolijnen, trams en bussen.
 • Ultramoderne telecommunicatie en virtuele “slimme” infrastructuur: Dubai heeft een van de meest geavanceerde telecommunicatienetwerken ter wereld.
 • Hoogwaardige kantoor- en woonruimte: Dubai heeft een breed scala aan kantoor- en woonruimte, van luxe appartementen tot betaalbare huurwoningen.
 • Betrouwbare elektriciteits- en watervoorzieningen: Dubai heeft een betrouwbaar netwerk van elektriciteits- en watervoorzieningen.
 • Eersteklas hotels, ziekenhuizen, scholen, winkels, parken en recreatievoorzieningen: Dubai heeft een breed scala aan hotels, ziekenhuizen, scholen, winkels, parken en recreatievoorzieningen.

Dubai is een stad die voortdurend investeert in haar infrastructuur. De stad is een aantrekkelijke bestemming voor inwoners en bezoekers vanwege haar moderne infrastructuur, die het leven en werken in Dubai comfortabel en gemakkelijk maakt.

6

JW Real Estate. De beste manier om te investeren.

Bent u op zoek naar een investeringspand in Dubai? Dan is JW Real Estate de beste manier om uw zoektocht te beginnen. Als een ervaren vastgoedbedrijf met een team van experts hebben we als doel om investeerders te helpen om succesvolle investeringen te doen in Dubai.

Een aantal voordelen die ons tot de beste keuze voor investeerders maken:

 • Lokale expertise: Wij hebben een uitgebreide kennis van de lokale markt en kunnen u helpen om het perfecte pand te vinden voor uw investeringsbehoeften.
 • Ervaring: Wij hebben jarenlange ervaring in het helpen van investeerders om succesvolle investeringen te doen in Dubai.
 • Transparantie: Wij zijn transparant over onze kosten en procedures, zodat u weet waar u aan toe bent.
 • Servicegerichtheid: Wij zijn toegewijd om u de best mogelijke service te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw investering.
 

Wij, als experts staat voor u klaar om u te helpen bij elk aspect van de aankoop van een beleggingspand in Dubai. Wij zullen met u samenwerken om uw behoeften te begrijpen en u een plan te bieden dat aan uw specifieke doelstellingen voldoet. Investeren in vastgoed? Dubai!

Op zoek naar vastgoed in Dubai? JW Real Estate!

Investeer in Dubai vastgoed en open de deuren naar uw droomhuis! JW Real Estate is opgericht door Jeroen van Dijk en Wiebe Vekemans. We willen u als investeerder ondersteunen bij het aankopen, verkopen en verhuren van vastgoed in Dubai.

Bij JW Real Estate wordt u compleet ontzorgd en wordt u een totaalservice geboden. Als u op zoek bent naar vastgoed in Dubai te koop dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fungeren als brug tussen Nederland en Dubai en hierdoor kunnen we met u schakelen en tegelijkertijd lokaal vastgoed monitoren en managen. Met JW Real Estate kunt u altijd rekenen op een sterke, persoonlijke partner. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

 
Jeroen makelaar Dubai vastgoed
Wiebe makelaar Dubai vastgoed

JW Realestate Dubai is ook bekend van:

Ondernemerslounge

RTLZ