Dubai’s beste vastgoedmakelaar

JW Realestate: uw partner voor succesvolle vastgoedinvesteringen in Dubai

JW Realestate is een toonaangevende vastgoedmakelaar in Dubai met een uitgebreide kennis van de lokale markt. Wij helpen u graag bij het vinden van het perfecte investeringspand, of het nu gaat om een appartement, villa of commercieel pand.

Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om u te begeleiden bij elk aspect van uw investering, van het zoeken naar het perfecte pand tot het onderhandelen over de prijs en het begeleiden van u door het juridische proces.

Wij zijn toegewijd om u de best mogelijke service te bieden en u te helpen om een succesvolle investering te doen.

Onze voordelen:

  • Lokale expertise: Wij hebben een uitgebreide kennis van de lokale markt en kunnen u helpen om het perfecte pand te vinden voor uw investeringsbehoeften.
  • Ervaring: Wij hebben jarenlange ervaring in het helpen van investeerders om succesvolle investeringen te doen in Dubai.
  • Transparantie: Wij zijn transparant over onze kosten en procedures, zodat u weet waar u aan toe bent.
  • Servicegerichtheid: Wij zijn toegewijd om u de best mogelijke service te bieden, zodat u zich kunt concentreren op uw investering.
 
 

Neem contact met ons op

Als u op zoek bent naar een investeringspand in Dubai, neem dan contact met ons op om te zien hoe wij u kunnen helpen. Wij bieden gratis en vrijblijvende consulten aan.

Neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met uw investering in Dubai.

Wiebe makelaar Dubai vastgoed

Wiebe Vekemans

Partner en uw contact in Nederland

Wiebe Vekemans is 37 jaar en woont in Tilburg. Hij deed onder andere werkervaring op bij een serviceverlenend bedrijf in de bouw- en industriesector, werkte een aantal jaar in de automotive en scheepvaart branche en koos er op een gegeven moment voor om zich te gaan specialiseren in het beleggen in vastgoed. In 2021 heeft Wiebe zijn eerste eigen beleggingsvastgoed aangekocht. Al snel merkte hij dat het door de huidige markt in Nederland steeds lastiger wordt om aan geschikt vastgoed te komen en een mooi rendement te maken.

Door zijn blik te verruimen en buiten de gebaande paden te kijken kwam Wiebe al snel tot de conclusie dat Dubai – naast het geweldige klimaat en prachtige architectuur – ook een sterke visie heeft op hoe de stad zou moeten ontwikkelen naar de toekomst. Hier wordt namelijk aangemoedigd om te investeren, ook door buitenlandse investeerders.

Met het oog op het netwerk van Wiebe en de kansen die Dubai biedt, was de keuze snel gemaakt: samen met Jeroen richtte hij JW Real Estate Dubai op. Het doel: de Nederlandse vastgoedinvesteerder unieke investeringen bieden, waarbij JW Real Estate Dubai klanten volledig ontzorgd en optimale service biedt. 

Jeroen makelaar Dubai vastgoed

Jeroen van Dijk

Partner en uw contact in Dubai

Jeroen van Dijk is 48 jaar en woont in Dubai. Jeroen deed veel werkervaring op bij diverse organisaties die zich toespitsten op het bieden van duurzame oplossingen. Dit waren veelal turn-key ‘Build Own Transfer’ (ook wel BOT/BOOT) projecten op leasebasis in de waterbehandelingsindustrie. Jeroen nam hier voornamelijk de contractuele kant op zich.
 
Daarnaast heeft Jeroen inmiddels ook al ruim 20 jaar ervaring in het Golf-gebied, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten en met name de stad Dubai. Dat maakt dat Jeroen zeer goed bekend is met de infrastructuur hier, lokale wet- en regelgeving en procedures. Gecombineerd met zijn juridische achtergrond en netwerk met onder andere vastgoedontwikkelaars in Dubai, is dit een uitmuntend uitgangspunt voor Nederlandse investeerders. Hierdoor weet Jeroen als compagnon van JW Real Estate Dubai als geen ander het juiste vastgoed aan te kopen en dit proces integraal te begeleiden tot aan de uiteindelijke overdracht. 

Is vastgoed in Dubai interessant?

1

Dubai is een wereldstad met een sterke economie, een groeiende bevolking en een gunstig investeringsklimaat. Deze factoren maken de stad tot een aantrekkelijke bestemming voor investeerders in onroerend goed.

De economie van Dubai groeit sterk. De stad is een belangrijke handels- en financiële hub, en het toerisme is ook een belangrijke economische sector. De groei van de economie zorgt voor een groeiende vraag naar woningen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

De bevolking van Dubai groeit ook snel. De stad heeft een aantrekkelijke leefomgeving voor mensen van over de hele wereld. De groeiende bevolking zorgt voor een groeiende vraag naar woningen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Dubai biedt een gunstig investeringsklimaat. De stad heeft weinig regelgeving en belastingen, wat investeerders aantrekt. De overheid van Dubai is ook actief bezig met het verbeteren van de infrastructuur van de stad, wat de waarde van vastgoed in Dubai kan verhogen.

De vastgoedmarkt in Dubai is ondanks de coronacrisis weer in de lift. De markt is in 2022 opnieuw gegroeid, en de verwachting is dat deze groei zich in de komende jaren zal voortzetten.

Is investeren in Dubai verstandig?

2

Dubai is een populaire bestemming voor investeerders in vastgoed. De stad heeft een sterke economie, een groeiende bevolking en een gunstig investeringsklimaat. Dit zorgt voor een groeiende vraag naar woningen, zowel voor particulieren als voor bedrijven.

Als gevolg hiervan kan investeren in vastgoed in Dubai een hoog rendement opleveren. In de afgelopen jaren zijn de prijzen van vastgoed in Dubai sterk gestegen, waardoor investeerders flinke winsten hebben kunnen maken.

Daarnaast is het belangrijk om op de hoogte te zijn van de lokale wetgeving en regelgeving. In Dubai zijn er bepaalde regels die van toepassing zijn op investeerders in vastgoed. Als u niet op de hoogte bent van deze regels, kunt u in de problemen komen.

Laat u altijd begeleiden door een expert.

Hoeveel hypotheek kan ik krijgen in Dubai?

3

Niet-inwoners van Dubai kunnen een hypotheek aanvragen tot 50% van de aankoopprijs van een woning. De meeste woningen zijn echter ook verkrijgbaar met een rentevrij betalingsplan. Met dit plan betaalt u in delen, per kwartaal, gedurende enkele jaren. U mag ook eerder aflossen, zonder kosten.