Op zoek naar vastgoed in Dubai?
JW Real Estate!

Investeer in Dubai vastgoed en open de deuren naar uw droomhuis! JW Real Estate is opgericht door Jeroen van Dijk en Wiebe Vekemans. Wij willen u als investeerder ondersteunen bij het aankopen, verkopen en verhuren van vastgoed in Dubai. Bij JW Real Estate wordt u compleet ontzorgd en wordt u een totaalservice geboden. Als u op zoek bent naar vastgoed in Dubai te koop dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij fungeren als brug tussen Nederland en Dubai en hierdoor kunnen we met u schakelen en tegelijkertijd lokaal vastgoed monitoren en managen. Met JW Real Estate kunt u altijd rekenen op een sterke, persoonlijke partner. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

Wilt u investeren in Dubai vastgoed?
Dat kan met ons!

Het doel van JW Real Estate is de Nederlandse vastgoedinvesteerder unieke investeringen bieden, waarbij we klanten volledig ontzorgen en optimale service bieden. Wij bieden een unieke kans op te investeren in het bloeiende vastgoedlandschap van Dubai, een wereldberoemde stad, en te profiteren van een hoog rendement op uw investering. Bent u al langer op zoek naar vastgoed in Dubai te koop en kunt u onze hulp daar wel bij gebruiken? Neem hier eens een kijkje bij ons actuele aanbod! Doordat wij al meer dan 20 jaar aanwezig zijn in Dubai kunnen wij zowel de beginnende als de ervaren investeerders uitstekend begeleiden. Wij hebben exclusieve partnerschappen met de beste projectontwikkelaars, waardoor onze investeerders genieten van exclusieve prijsvoordelen die nergens anders te krijgen zijn. Vastgoed in Dubai kopen is een goed idee met de hulp van JW Real Estate! Heeft u interesse en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het bespreken van de diverse opties. Wie weet zien we elkaar snel!

Vastgoed in Dubai kopen met JW Real Estate

Dubai wordt vaak gezien als een moderne mix van het oosten en het westen, waar luxe veel terug te zien is. In tegenstelling tot wereldsteden als Hongkong, Londen of New York is investeren in Dubai vastgoed heel aantrekkelijk door de prijs per vierkante meter en de lage belastingtarieven. U vliegt vanaf Amsterdam is slechts 6 uur naar Dubai! Doordat Jeroen binnen JW Real Estate uw partner en contact in Dubai is en al ruim 20 jaar ervaring heeft in het Golf-gebied, kunt u er vanuit gaan dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. Er is kennis aanwezig over de infrastructuur in Dubai, de lokale wet- en regelgeving en procedures. Daarnaast zorgt het netwerk met onder andere vastgoedontwikkelaars in Dubai ervoor dat Nederlandse investeerders op de juiste manier vastgoed in Dubai kunnen kopen. JW Real Estate regelt alles voor u, van A tot Z. De aankoop, de verhuur, het beheer en onderhoud en eventueel rent-to-rent: wij ontzorgen u compleet en bieden een totaalpakket. Wilt u meer informatie of heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!